Alice Cooper til Norge

Alice Cooper til Norge

I forbindelse med årets Dirty Diamonds-turné og plateslipp, er altså Oslo den eneste byen her til lands som får gleden av å oppleve Alice Cooper-sirkuset.

Åstedet denne torsdagen er Sentrum Scene, som ligger midt Oslo Sentrum i det gamle samfunnshuset på arbeidersamfunnets plass, kun fem minutters gange fra Karl Johan, så det finnes ingen unnskyldning til ikke å dukke opp!

Fotograf: Espen Stranger Seland

Rocka support
Trioen Grand Café, forøvrig finalister i årets Fight Club, har fått det ærefulle oppdraget å varme opp for legenden, og vil helt garantert sette standarden fra første tone. Oslobandet spiller energisk rock av den gode gamle sorten, og er velkjent for sitt liveshow. Dette bør du ikke gå glipp av!

Billetter kan kjøpes på www.billettservice.no

Petter L. Solberg

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.