Scroll To Top

Collection Prestige – Tålmodighetskrevende oppfølger

Artister: Sjangre: ,
Karakter

Byzantine er et amerikansk metallband utenom det vanlige. Med inspirasjonskilder som Meshuggah og Pantera, skaper bandet et lydbilde som er atskillig mer populært i Europa enn i USA. Som med Meshuggah, krever Byzantine stor tålmodighet fra lytteren. And They Shall Take Up Serpents er overhodet intet éndagsprosjekt, og mange lyttere kommer garantert til å miste interessen rimelig raskt. Er man derimot tålmodig anlagt vil man oppdage at dette er en meget habil utgivelse.

Byzantine har utvilsomt mye å bidra med, og vokalist Chris Ojeda imponerer spesielt med et særdeles variert vokalrepertoar. Best er han på de rene partiene, men han demonstrerer også til fulle at han kan skrike som en kar.

Blant albumets ti låter er det åpningslåten Justicia, den varierte Jeremiad og den aggressive Red Neck War som fremstår som de beste bidragene. Skal man videre oppsummere And They Shall Take Up Serpents, kan man konkludere med at albumet utvilsomt fortjener mer oppmerksomhet enn det kommer til å få.

Om skribenten

kommentarer