Queen Of Hope – En danske på nattbordet

Queen Of Hope – En danske på nattbordet

Den er nemlig langt i fra kjedelig, musikken dansken Jacob Faurholt og vennene hans serverer på platen Queen Of Hope. Den er litt trist i blant, og går oppsiktsvekkende sakte fremover til dansk å være, men riktig vakkert er det.

Som en liten solskinnstråle, midt i Faurholts melankolske verden, kommer stemmen til Trine Omsø som en reddende engel innom en gang i blant. Ja, det er nesten så man begynner å savne henne når det går for lang tid mellom hver gang hun kommer på visitt. Og det er kanskje dette som gjør det hele så vakkert.

Det eneste som trekker det hele ned, egentlig litt trist det også, er at utvalget av låter blir noe ensformig. Her er det nemlig mye likt. Vakkert altså- men få overraskelser for lytterne. Et lite sidesprang, nesten umerkelig sådan, er låten We Like Snow. Her spiller (synger) både Jacob og Trine en sentral rolle. Dette blir da også stående som platens definitive høydepunkt blant mange godbiter.

Queen of Hope er platen du tar frem når du har behov for å tenke litt ekstra over livets finurligheter. Eventuelt kan du også bruke den som ”godnattaplate” hvis dette mot formodning skulle være mangelvare i hverdagen.

Nils F. Skumsvoll

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.