Vinnerne av JR Ewing-billettene

Vinnerne av JR Ewing-billettene

JR Ewing har en av Norges mest karismatiske frontfigurer i vokalist Andreas Tylden, og bandet er kjent for å levere rock’n’roll av meget høy kvalitet. De har gjestet Hulen flere ganger tidligere, og har bestandig levert varene. Ingen grunn til å tro at det blir annerledes denne gangen.

Spørsmålet det måtte svares på for å vinne to billetter var som følger: i 2002 slapp JR Ewing sitt andre album, hva heter det? Riktig svar var selvfølgelig Ride Paranoia. To av som visste det og som vinner to billetter hver til kveldens konsert er Trond Anders Fossum og Svein Andreas Schanche Olsen.

Gratulerer til dere to og takk til alle andre som deltok.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.