Scroll To Top

Vinterfestivalen kommer

Konseptet til Winter Wonderland Festival er enkelt; festivalen skal gjøre det mulig for skandinaviske artister å gjøre spillejobber i nabolandene. Derfor skal en blanding av ukjente band og mer kjente prosjekter legge ut på en fire dagers turne i Norge og Sverige. Foruten norske og svenske band, vil det også være innslag av fremadstormende europeiske acts.

I Norge vil turneen ankomme Oslo og Bergen henholdsvis fredag 11. og lørdag 12. novembe. De utvalgte arenaene for begivenheten blir Garage Oslo og Kamelon i Bergen. Dessverre blir ikke det magnifikke svenske bandet Division Of Laura Lee med fra Sverige, men det norske publikumet kan glede seg over at hjemmefavoritten Emmerhoff & The Melancholy Babies spiller begge dagene.

Bra program
Settlistene til de to dagene ser ut som følger;

Fredag 11. november – Garage, Oslo
Emmerhoff & The Melancholy Babies (NOR)
Marc Carroll (IRE)
Eskju Divine (SWE)
Martin Cornel & The Mind Invaders (NOR)

Lørdag 12. november – Kamelon, Bergen,
Emmerhoff & The Melancholy Babies (NOR)
Marc Carroll (IRE)
Eskju Divine (SWE)
The Danny Cannon Show (NOR)

Les mer om både artister og festivalen
her.

Om skribenten

Andreas Haslegaard

kommentarer