Vinterfestivalen kommer

Vinterfestivalen kommer

Konseptet til Winter Wonderland Festival er enkelt; festivalen skal gjøre det mulig for skandinaviske artister å gjøre spillejobber i nabolandene. Derfor skal en blanding av ukjente band og mer kjente prosjekter legge ut på en fire dagers turne i Norge og Sverige. Foruten norske og svenske band, vil det også være innslag av fremadstormende europeiske acts.

I Norge vil turneen ankomme Oslo og Bergen henholdsvis fredag 11. og lørdag 12. novembe. De utvalgte arenaene for begivenheten blir Garage Oslo og Kamelon i Bergen. Dessverre blir ikke det magnifikke svenske bandet Division Of Laura Lee med fra Sverige, men det norske publikumet kan glede seg over at hjemmefavoritten Emmerhoff & The Melancholy Babies spiller begge dagene.

Bra program
Settlistene til de to dagene ser ut som følger;

Fredag 11. november – Garage, Oslo
Emmerhoff & The Melancholy Babies (NOR)
Marc Carroll (IRE)
Eskju Divine (SWE)
Martin Cornel & The Mind Invaders (NOR)

Lørdag 12. november – Kamelon, Bergen,
Emmerhoff & The Melancholy Babies (NOR)
Marc Carroll (IRE)
Eskju Divine (SWE)
The Danny Cannon Show (NOR)

Les mer om både artister og festivalen
her.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.