10 Steps To Hell – Årets bulldoser

10 Steps To Hell – Årets bulldoser

Etter den kraftige debutplaten Ghouls Of Grandeur har Grimfist markert seg som et annerledesband innen norsk ekstremmetall. Og heldigvis for det.

Gruppen, som for tiden består av trommis Christian Svendsen, Ole Walaunet og Frediablo, spiller en lekker blanding av black-, death- og heavy metal. 10 Steps To Hell markerer deres definitive gjennombrudd.

Her er det komplett aggresjon fra åpningslåten The Power til avslutningen Fight Or Die, og kvaliteten på låtkonstruksjon, riff og produksjon er av beste merke.

Vokalist Frediablo har, i likhet med Phil Anselmo, en svært anvedelig stemme, og bruker den til fulle på dette albumet. I hovedsak ligger fokus på erkegrim skriking, men innimellom varieres det med forfriskende ren vokal og til og med harmonier.

Det er vanskelig å trekke frem enkeltlåter her, men Unborn og Fight Or Die vitner spesielt om et band av høy klasse. 10 Steps To Hell er definitivt ett av årets høydepunkter innen både den nasjonale og internasjonale metallscenen.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.