Check In – Enkelt og greit

Check In – Enkelt og greit

Det er fullt mulig at The Chalets har laget årets fineste omslag til platen Check In. Et brettut-cover med en utside med motiv av en tegnet flymaskin, omringet av bandet, og en innside blant annet dekorert med en skjortelomme, påhengt pilotbriller. Denne lommen rommer for øvrig bookleten, utformet som et pass. Og platen? Jo, den finner vi ved siden av The Chalets-embelm og oppi et stort, rødt hjerte. Så søtt er dette, at man kan bli rent nummen av mindre.

Om vi ikke mister fokuset av coveret, så er muligheten fortsatt til stede til at det musikalske innholdet på Check In også kan nå frem. For de operer i et landskap som vil kunne appellere til popjunkier med følerne ute etter nye acts i bås med The B-52’s, Le Tigre og Pizzicato Five.

Det er imidlertid ikke alt som fungerer like bra på denne platen. Men den inneholder noen meget høreverdige bidrag. Da først og fremst Theme From Chalets, No Style, Feel The Machine og Beach Blanket, som alle er uhøytidlige poplåter med en naiv og fin følelse over seg.

The Chalets flytter ingen fjell med denne utgivelsen, men viser at det er mulig å komme langt med godt humør, fint cover og et knippe gode låter. Og da har vi egentlig ingen grunn til å klage, men heller ta til oss det faktum at det enkle noen ganger er å vel så bra som det vanskelige.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.