Judgement Days – Fuktig dynamitt

Judgement Days – Fuktig dynamitt

Ms. Dynamite bet godt i fra seg med debutplaten A Little Deeper, og det har på ingen måte vært kriminelt å ha visse forhåpninger til oppfølgeren Judgement Days. Når den nå foreligger blir forhåpningene lagt i bakken og erstattet med en skuffelse.

Ms. Dynamite har naturlig nok blitt eldre siden sist, og det er noe som merkes på lydbildet. Det som tidligere var snappy og fartsfylt er blitt byttet ut med middelmådig smørje av utforløste soul og R’n’B-ballader. Judgement Days er ikke en dirkete dårlige plate, den er bare uinteressant å høre på.

Blant samarbeidspartnerne denne gang finner vi Chink Santana, som kanskje er best kjent for sine arbeider sammen med Ja Rule og Ashanti. Hans inntreden har gitt en vegg- til-veg- produksjon, med det resultat at platens helhet blir til forveksling lik all annen tvilsom R’n’B som ruller og går på Svisj og MTV.

En og annen låt kan man alltids trekke frem som brukbar musikk, som for eksempel Shavaar, tittelkuttet Jugement Day og Not To Day , men alt i alt er dette en solid nedtur for et stort talent.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.