Vinnerne i Jim Stärk-konkurransen

Vinnerne i Jim Stärk-konkurransen

Jim Stärk har fått mange lovord av Panorama med flere. Om den siste platen deres, som heter Jim Stärk, skrev vår anmelder: ”Arrangementene og produksjonen (…) er delikate og detaljrike og gjør albumet til nesten komplett lytteropplevelse.” Og: ”God låtskriverkunst og musikkfremførelse bør verdsettes. Jim Stärk er enkelt og greit Jim Stärk på sitt aller beste.”

Med seg på scenen vil han ha en annen fremadstormende norsk musiker, nemlig Thom Hell. Hans siste album, I Love You, fikk også en femmer av oss med denne beskjeden fra anmelderen: ”I Love You er et album som proklamerer kjærlighet til lytteren. En kjærlighet som er lett å ta til seg.»

I samarbeid med Bpop Management gir vi bort hele katalogen til Jim Stärk, dvs tre album og en EP, til to av konkurransedeltakerne i tillegg til at to andre får et par gratisbilletter til konserten på Rockefeller.

Alt du trengte å gjøre var å svare på følgende: Hva heter det andre sporet på den andre plata til Jim Stärk? Riktig svar var Honest (Trying to be a man).

Vinnerne ble:

Konsertbilletter:
Sigmund Valberg
Kjetil Engen

CD-er:
John Bjarte Nordberg
Eva Kristin Indrebø

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.