Scroll To Top

All The Way To The Sun – Heavy-nostalgi

Artister: Sjangre: , ,
Karakter

Med en gitarkunstner som Ronnie Le Tekrø på laget er de nesten dømt til å score noen mål. Mannens finurlige og spennende bruk av den elektriske gitaren hever dette TNT-albumet til noe mer enn gjennomsnittlig lytteropplevelse. Selv om disse åttitallsheltene ikke fremstår som spesielt spennende med sin heavyrock.

De vil neppe vinne nye tilhengere med denne utgivelsen, men heller ikke skuffe sine gamle tilhengere. All The Way To The Sun er snarere i stand til å glede folket av den gamle heavy-skolen.

Hvis vi ser bort fra låtlisten før første gjennomlytting klarer de i det minste å overraske med å servere en coverversjon av What A Wonderful World, best kjent med Louis Armstrong. Å gjennomføre denne som en heavyballade makter de også.

Denne gamle svisken er en av flere balladepregede spor, mens blant annet Black Butterfly representerer den noe friskere rocken, krydret med et imponerende gitaros. TNT er erfarne rockryttere som byr på gjennomført riderock, men albumet kunne hatt godt av litt mer trøkk og noen færre svisker.

Når TNTs karriere en gang skal oppsummeres vil nok ikke dette siste albumet bli nevnt i samme åndedrag som Knights Of The New Thunder og Tell No Tales fra åttitallet. Oppsummert viser trioen Harnell, Le Tekrø og Diesel Dahl at de fortsatt kan sitt fag gjennom låter som Sometimes og tittelsporet All The Way To The Sun.

Om skribenten

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

kommentarer