Lover Guns N’Roses-album i 2006

Lover Guns N’Roses-album i 2006

Foto: Promo

– Folk vil få høre musikken i år, sier vokalisten før han gir noen karakteristikker av albumet. – Det er et veldig komplekst album. Jeg forsøker å lage noe annerledes. Noen av arrangementene likner på Queen, og folk vil nok si at det ikke høres ut som Axl Rose og ikke som Guns N’ Roses. Men noen av sangene på albumet vil dere like, sier den normalt medieskye vokalisten.

Han forteller videre at platen skal inneholde 13 låter, og at de for øyeblikket jobber med i alt 32 låter. Mannens personlige favoritter er Better, There Was A Time og The Blues.

Han og resten av bandet jobber med i alt 32 låter. Av disse skal 26 være ferdige, og 13 av dem skal havne på det endelige albumet. Albumet vil gis ut med dagens Guns N’Roses-besetning, som ikke teller andre originalmedlemmer enn Alx Rose selv.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.