Tower Of Love – Enkel og fin pop

Tower Of Love – Enkel og fin pop

Med Tower Of Love over anlegget dirigeres tankene tilbake til musikalske storheter som The Beach Boys og Pink Floyd under Syd Barret. Med lystigheten til førstnevnte band og naiviteten til sistnevnte. Legg til spor av den enkle genialiteten som ofte preget dem begge på sitt beste, og vi sitter tilbake med Jim Noir.

Jim Noir, alias Jameson Noir, har gjennom det meste av sine 24 år vært bestemt på å ha musikken som sitt levebrød. Han har gitt ut tre EP-er før han nå albumdebuterer. Og debuten bør sørge for mat på bordet en stund fremover, for den en nærmest blottet for svake bidrag. På Tower Of Love får vi servert tolv spor med fin og enkel popmusikk.

Vokalen har et noe barnslig trekk over seg, musikken kan beskrives som indie-elektronikk. Dette er sekstitallspop servert med vår tids elektroniske virkemidler.

Jim Noir lar seg ikke friste til å bli for pompøs eller overdrive effektbruken. Han holder seg til det enkle og prøver ikke å putte inn mest mulig i en låt.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.