New Wave Punk Asshole – Fest i fokus

New Wave Punk Asshole – Fest i fokus

Steve Turner, kjent som gitarist i Mudhoney, og hans Bad Ideas-band (Johnny Sangster på farfisa, Kevin Warner på trommer og Jim Sangster på bass) overlater ikke mye til fantasien på deres nye langspiller. New Wave Punk Asshole er 34 minutter med rock ’n’ roll, og fint lite annet. Skulle det derfor ikke være det du er ute etter, kan du elegant hoppe over denne skiva. Men er du blant dem som aldri for nok øs, og som alltid er på søken etter skitten rawk å besudle hørselen din med, er dette å regne som en gavepakke.

De to første låtene, garagestomperene No One Gives A Shit og Reject The Future, setter standarden for hvor denne skiva vil hen. Den vil ta deg med ut på byn, skjenke deg full og få deg til å tabbe deg fullstendig ut på dansegulvet. Ingen kan derfor anklage Steve Turner & His Bad Ideas for å drive med uærlig spill. Fest er i fokus, og de legger heller aldri skjul på dette. De har noen roligere låter på lager, som for eksempel Banzai Against Nature, I Know You Scorpio og sistelåta The End Of The Song, men disse fungerer mest av alt som pusterom fra drikke- og dansepresset som gruppen utsetter oss for. Et press som er knallhardt, men på en hyggelig måte.

Watt opp anlegget ditt og sett på låter som Sex Date Saturday Night, Everyone’s An Ex, Cold City, Somewhere I Have Some Friends Of Mine og Baby Baby Baby Baby. Kjenner man ikke rockefoten trippe til disse melodiene, har man simpelthen ikke har forstått hva rock ’n’ roll handler om. Liker du rocken din upolert og rå, er New Wave Punk Asshole som et velplassert rockspark; alltid på sin plass. Hvis ikke kan du se en annen vei.

PS! Platen kan du kjøpe her.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.