Lysanthrope – Et greit nok show

Lysanthrope – Et greit nok show

Gruppen The Danny Cannon Show, oppkalt ettter en av produsentene av den umåtelige populære TV-serien CSI, kan tydeligvis sin rockhistorie. For på Lysanthrope stjeles det uhemmet fra seksti- og syttitallsband som for eksempel Led Zeppelin, Mountain og andre psykedeliske hardrockgrupper. Samtidig er det lett å høre at ungfolene har hørt på band som Queens Of The Stone Age. Ikke minst er dette tydelig i åpningslåten Big Waltz.

The Danny Cannon Show høres ut som et morsomt liveband, men på plate føles det litt tamt og uinspirert. Lysanthrope har sin porsjon med tøffe gitarriff, men låtene som helhet er neppe gode nok, eller ekstraordinære nok til å fange lytterens interesse.

I tillegg er vokalen som oftest av det mer uinspirerte slaget. Det høres greit ut, men sangmetoden mangler det lille ekstra som kan tilføre låtene den dose særpreg som kan heve dem over det gjennomsnittlige.

Selv om The Danny Cannon Show prøver å skape variasjon, som i den poppete Good Times, ørkenrockeren Step Down From The Shadow With Heart og den innlagte surfrocken på See The Highway, er det ikke det nok til at helhetsinntrykket blir noe mer enn greit nok.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.