Scroll To Top

The B-52’s flyr igjen

Foto: Eika Aoshima/theb52s.com

2007 tegner til å bli det store comebackåret. På kort tid har band som The Police, Van Halen, Genesis med Phil Collins, The Smashing Pumpkins, Dinosaur Jr og The Jesus and Mary Chain funnet tilbake til hverandre, og neste ut er The B-52’s.

Ifølge Fred Scheider, en av gruppens stiftere, er The B-52’s allerede i gang med å spille inn nytt album på Nickel and Dime Studios i Atlanta. I et intervju med Atlanta Journal forteller Scheider at albumet kan slippes allerede i år.

The B-52’s består foruten Scheider av trommeslager Keith Strickland og sangerne Kate Pierson og Cindy Wilson. Sistnevntes bror, Ricky Wilson, var gitarist i bandet inntil han døde av AIDS i 1985. Gruppen ga ut seks album i perioden 1979 til 1992, med vorspielfavoritter som Love Shack og Rock Lobster.

Om skribenten

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

kommentarer