Harket og Abel slår seg IKKE sammen

Harket og Abel slår seg IKKE sammen

Ifølge en pressemelding fra Gotjoo Management har de to herrene lenge ventet på den riktige anledningen til å gi ut plate sammen, men samarbeidet har latt vente på seg på grunn av Harkets a-ha-forpliktelser og Abels solokarriere.

En av årsakene til opprettelsen av Bare Morten Band skal være å svare på konkurransen fra blant andre De Nye Gitarkameratene, som de siste årene har overtatt særlig det yngre musikkpublikummet.

Navnekonseptet gjorde at Abel og Harket måtte bruke lang tid på å sette sammen et passende band. På keyboard har de rekruttert Morten Qvenild fra National Bank, den danske jazzartisten Morten Lund tar seg av trommingen, mens metalartisten Mortiis noe overraskende bidrar på gitar.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.