Gratissingel fra Manu Chao

Gratissingel fra Manu Chao

De siste årene har det vært stille rundt den tidligere Mano Negra-vokalisten Manu Chao, som rundt årtusenskiftet hadde stor suksess med albumene Clandestino – Esperando La Ultima Ola… og …Próxima Estación… Esperanza. Over sommeren er imidlertid franskspanske Manu Chao klar med nytt album.

I den forbindelse har han lagt ut førstesingelen Rainin In Paradize på hjemmesiden til fri nedlastning. Her kan du laste den ned.

Albumet, som ennå ikke har fått noe navn, skal etter planen slippes 4. september. Manu Chao har fått produksjonshjelp fra Mario Caldato og Andrew Scheps, som har produsert for blant andre Beastie Boys og The Mars Volta.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.