Scroll To Top

Gratiskonsert åpner klimautstilling

Artistene markerer åpningen av den internasjonale kunstutstillingen om klimaendringer, Visjoner om endring: Melting Ice – A Hot Topic. Utstillingen skal ut på internasjonal turné, men kan ses for aller første gang på Nobels Fredssenter i Oslo denne kvelden.

Utstillingens åpningskonsert bindes sammen av konferansier Torbjørn Harr, og DJ Sunshine og ForYourEyesTruly bidrar med projeksjoner, samt visuelle og musikalske krumspring. Konserten starter kl 18:00, og artistene du kan se er:

DeLillos’85
Marte Wulff
Dance With A Stranger
Mannskoret
Terje Isungset
Martin Hagfors & The Cream Of The Crop

Klokken 18.30 åpner Nobels Fredssenter sine dører, og publikum kan vandre mellom utstillingen og utendørskonserten.

Om skribenten

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

kommentarer