Nytt Springsteen-album med The E Street Band

Nytt Springsteen-album med The E Street Band

Magic blir det første nye studioalbumet Bruce Springsteen spiller inn sammen med The E Street Band siden The Rising fra 2002. Springsteens store norske fanskare kan vente seg mer av blant annet Clarence Clemons‘ saksofon, Danny Federic‘ keyboard samt at Little Steven går over fra å underholde tv-seerne i The Sopranos til å servere gitarspill i kjent stil.

I en pressemelding fra Sony BMG beskrives Magic slik av Springsteens manager Jon Landau: «Magic is a high energy rock CD. It’s light on its feet, incredibly well played by Bruce and the members of the E Street Band, and, as always, has plenty to say. It’s also immensely entertaining.»

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.