Bruce Springsteen til Oslo 4. desember

Bruce Springsteen til Oslo 4. desember

Foto: SonyBMG

Det ble tidligere denne måneden kjent at Bruce Springsteen gir ut sitt nye studioalbum Magic mandag 1. oktober. Albumet er et rockealbum spilt inn sammen med The E Street Band, Springsteens faste band mesteparten av hans 35 år lange platekarriere.

Forventningene var derfor store til mulighetene for en ny turne med bandet, den første siden 2002. Bekreftelsen kom altså i dag.

Springsteen & The E Street har spilt i Norge ved flere anledninger tidligere, men da på Valle Hovin med 35-40 000 tilskuere. Alle disse konsertene har vært utsolgt, så at det blir rift om de 8-9000 billettene til konserten i Oslo Spektrum er utvilsomt. Springsteen spilte også to konserter her i fjor sammen med The Seeger Sessions Band, og begge disse konsertene ble også utsolgt samme dag som billettene ble lagt ut for salg.

Med tanke på at Springsteen og resten av bandet begynner å nærme seg en snittalder på 60, er det vel heller ikke utenkelig at dette kan være en av de siste mulighetene til å oppleve dette bandet live.

Harald Christian Langaas

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.