Gjenforeningskonsert med Sex Pistols

Gjenforeningskonsert med Sex Pistols

Punkrockens største legender gjenforenes på scenen til Brixton Academy i London 8. november. Anledningen er jubileet til Never Mind The Bollocks, Here’s The Sex Pistols som ble sluppet 28. oktober 1977 i Storbritannia og 10. november i USA. Albumet som inneholder blant annet låter som God Save The Queen og Anarchy In The UK har i ettertid blitt stående som en av sin sjangers aller største klassikere.

Cand. gjenforening
De gjenværende medlemmene, etter Sid Vicious bortgang i 1979, Johnny Rotten, Steve Jones, Paul Cook og Glen Matlock er ikke ukjente med slike gjenforeningskonserter. I 1996 sto de på samme scene etter et avbrudd på 18 år da de la ut på Filthy Lucre Tour som varte i et halv år og gikk over fem kontinenter – blant annet med en famøs og meget kortvarig opptreden på Roskilde-festivalen.

Det er nå fire år siden forrige gang de opprådde sammen – sist under Piss Off Tour i USA.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.