Verdens største musikksamling selges

I skrivende stund har det fremdeles ikke kommet inn noen bud på samlingen, som angivelig skal være verdens største. Ifølge den amerikanske selgeren, Paul Mawhinney, har samlingen er reell verdi på rundt 50 millioner dollar.

Det er dårlig helse som gjør at eieren nå velger å kvitte seg med samlingen. Samlingen selges kun komplett, og altså ikke stykkevis og delt. Har du bare plass til halvannen million vinylplater i stuen, så må du nok se langt etter denne samlingen. Selgeren ønsker nemlig ikke at samlingen skal støve vekk på et lager, men heller stå fremme og være til glede for flest mulig mennesker.

Samlingen inneholder mer enn seks millioner låter. Skulle du spilt hver eneste låt etter hverandre, ville du visstnok blitt 57 år eldre innen siste låt fadet ut på høytaleren.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.