No Covers (More Songs About Drinking, Cheating, Killing And Hell) – Bedre som tulleband

No Covers (More Songs About Drinking, Cheating, Killing And Hell) – Bedre som tulleband

Tja, hva skal man si? Det tok noen gjennomlyttinger før denne platen satt, men nå er det tildels temmelig moro i min cd-spiller. Dette er bandet bak noen av de villeste musikalske påfunnene jeg vet om, noe titler som A Hillbilly Tribute To AC/DC, Kiss My Grass (Hillbilly Tribute To Kiss), og Weapons Of Grass Destruction bære bud om. Men for å si det pent, du bør nok være over middels interessert i mandolin og banjo for å like dette, selv om det til tider låter ganske heavy og rockete.

Hayseed Dixie sin første plate i 2001 covret de AC/DC i bluegrasstil. Så kom turen til Led Zeppelin og Kiss. Og flere kjente tungrocklåter. Masse humor basert på hits hele verden kjenner ut og inn. Denne platen er deres første med bare selvskrevet materiale, og det er den store svakheten deres. For all del, det finnes gode låter her, noe When Washington Comes Around, Born To Die In France, og Trickle Down så absolutt beviser. Andre, som Donkeys In Morocco, er eksempler på det stikk motsatte.

Det tok meg som sagt litt tid å komme inn i denne platen. Lurte vel egentlig på om de bevisst kødder med lytterne sine, prøver å være morsomme, seriøse eller bare ha det gøy i studio. Til slutt gikk det opp for meg at de kombinerer alt på denne platen. Tidvis lykkes de, tidvis ikke. Uansett, de var nok bedre som et parodiband. Tror jeg.

Glen Widing

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.