Too Many Feelings At The Same Time – Med fare for å kjede seg i hjel

Too Many Feelings At The Same Time – Med fare for å kjede seg i hjel

Det er ikke første gang Magnus Tingsek tar seg vann over hodet. På mannens forrige album World Of It’s Own blandet han stilarter, den gangen folk, reggae og soul, uten at han klarte å få noe positivt ut av noen av sjangrene. På Too Many Feelings At The Same Time er det soul som står på menyen og unge Tingsek går i den samme fellen igjen.

Det aller største problemet (det er mange av dem) er at han verken har stemmen eller låtmaterialet til å fylle et helt album eller en EP for den saks skyld. Hans puslete og lite innsmigrende stemme gir ikke næring til de i all hovedsak middelmådige låtene og det hele ender opp som en salig smørje av klisjeer og halvkvedete viser om kjærligheten og lignende.
De ti melodiene som fyller opp Too Many Feelings At The Same Time mangler mye, mest av alt nerve, spenst og energi.

De beveger seg sakte og klarer aldri å verken fange meg eller fenge meg og materialet fremstår som tam og pregløs annensortering fra artister som Jamiroquai og en søvnig og livstrøtt Stevie Wonder. I tillegg ville det være smart å variere tempoet litt. Slik han fremstår her blir det for ensformig og kjedelig. Det hjelper lite at kjæresten Lise Kalsnes dukker opp og korer litt her og der, det vil seg bare ikke.

Innimellom kvikner Skånegutten til med noe som kan minne om funk, som på platens eneste freske spor You Amaze Me. Da blir tempoet skrudd opp en anelse og det blir litt mer ”fyr i pompen”. Det er mulig at noen flere av låtene tåler en runde eller to på dansegulvet, men det er overhengende fare for at jeg ville kjede meg i hjel før jeg kom så langt.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.