Ida Maria utsetter konsert

Ida Maria utsetter konsert

Konserten skulle vært holdt 21. mai på King’s College i London. Problemmet er at samme dato går finalen i Champions League mellom møkkalagene Chelsea og Manchester United av stabelen. Ida Maria selv bryr seg fint lite om fotballkampen, men resten av bandet deler ikke hennes likegyldighet til fotballspillet.

De fotballgale svenskene i bandet presset hardt på å få utsatt denne konserten og gikk seirende ut av bataljen. Konserten vil i stedet bli gjennomført 2. juni. Konserten i Newcastle som skulle vært holdt dennne datoen er flyttet til 22. juli. Det er nettstedet Click Music som melder dette.

Slik kan det gå når fotballen står i veien for rocken.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.