Støttekonsert for Radio Tango

Støttekonsert for Radio Tango

Det melder Radio Tangos støtteside på nettsamfunnet Facebook. Tidligere denne måneden ble det kjent at radiostasjonen mister sin FM-konsesjon fra og med årsskiftet, noe som har opprørt mange.

Konsertene, som har fri entre, går på fredag 20. juni på Blå og lørdag 21. juni på Gamla og Café Mono, samt onsdag 25. på Café Fiasco, torsdag 26. på Garage Oslo og fredag 27. på Kontraskjæret.

Robin Olsen i Radio Tango forteller at han er svært takknemlig for støtten. – Initiativet til aksjonen er det Rune Haugen på Mono, Kenneth Simonsen på Garage og Steinar Kallander fra Gamla som står bak, og de har booket konsertene. Det er god å vite at livescenen i Oslo ikke vil miste Radio Tango, sier Olsen til Panorama.

Radio Tango jobber nå med å utforme en anke, som skal leveres til Kultur- og Kirkedepartementet til uken. – Vi har henvendt oss til Medietilsynet for å få større innsikt i avslaget. Dette har bekreftet vår tro på gjennomslag når ankesaken kommer opp, mener Olsen.

Her er det foreløpige programmet:

Fredag 20. juni

Blå
Brenneriveien 9 C, Nedre Grunerløkka
kl. 20.00-

Seven
Egil Olsen
Lady Moscow
+ DJ´s Suzi & Blom (Radio Tango)

Lør 21 juni:

Café Mono
Pløensgt. 4, Youngstorget
kl. 18.00-

Little Hands of Asphalt
Bazooka Boppers
Sally Suicide
+ DJ Mona (Radio Tango)

Gamla
Grensen 1, inng. Møllergata
kl. 22.00-

The Grand
Jaqueline
I Wish I Had an Atomic Bomb
Med flere + DJ Razzorrbakk – Rock´n´Roll Radio (Radio Tango)

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.