Scroll To Top

Deler ut platekontrakt

Formålet med Grappas Debutantpris er å sette fokus på uetablerte artister i norsk musikkliv, samt å fremme musikalsk nysatsing. Tidligere vinnere er Valkyrien Allstars og Gjermund Larsen.

Både solister og grupper kan søke, og kriteriene er at man må være under 30 år og ikke tidligere ha deltatt på cd-utgivelser – «i vesentlig grad». Sjangrene som prioriteres er folkemusikk, vise, jazz, samtidsmusikk og musikk for barn. Vokalmusikk må fremføres på norsk.

Bak prisen står Marianne Berg, Helge Westbye, Grappa Musikkforlag, Øystein Sunde og Fagerborg studio.

Om skribenten

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

kommentarer