Slipper nytt album på t-skjorte

Slipper nytt album på t-skjorte

Lei av å kjøpe musikk på cd, vinyl eller som mp3, for den del? Da bør du kanskje følge med når of Montreal slipper sitt nye album Skeletal Lamping den 7. oktober. Plateselskapet Polyvinyl smeller til, og melder på sine nettsider at vi faktisk står overfor et paradigmeskifte hva angår fysiske formater og digital nedlasting når denne plata kommer i butikkene.

Skeletal Lamping vil slippes på sju ulike «formater». I tillegg til å komme ut på cd og vinyl, vil plata kunne kjøpes som en t-skjorte, tote bag, buttons-samling, papirlanterne og veggdekor. Hvordan distribuerer man så musikk på den slags? Jo, cluet ligger selvfølgelig i at det følger med en nedlastingskode på de fem sistnevnte «formatene».

Plateselskapet ønsker med dette å utfordre det tradisjonelle platecoveret som musikkinnpakning, mens de som sverger til digital nedlasting skal få noe mer enn bare et lavoppløselig bilde med på kjøpet. Ikke overraskende håper Polyvinyl at dette også skal få platekjøperne tilbake til den gode, gamle platesjappa.

Rune Aas

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.