All Hope Is Gone – Monsteret er tilbake!

All Hope Is Gone – Monsteret er tilbake!

Bandet som består av hele ni medlemmer, har nå tatt et steg videre til å bli et enda mer hardtslående metalband. All Hope Is Gone skal basere seg på elementer fra de to foregående platene, Vol 3(The Subliminal Verses) fra 2004 og Iowa fra 2001.

Albumet åpner med en klassisk Slipknot-intro, som videre går til åpningslåten Gematria (The Killing Name). Her hører vi et band som er tilbake for fullt med en låt som antageligvis er deres beste til dato. En låt som har elementer av et progressivt Testament, som dundrer inn i hjertet til en sint ung musikkentusiast. Når vokalist Corey Taylor kommer med tekster som America is a killing name og We will burn your cities DOWN, skjelver det i buksene til enhver forelder som hører at sønnen spiller dette over familiestereoen.

Videre dundrer det i death metal-elementer som samtidig har melodiske partier. Dette hører vi blant annet i Sulfur, og i bandets første singel Psychosocial, som spiller skjorta av alt som heter MTV. Og som allerede er en publikumsfavoritt.

Åpningsriffet til nesten sju minutter lange Gehenna, får deg til å tenke på et klassisk Alice In Chains-riff. Og som definitivt kommer til å bli en Slipknot-klassiker.

I powerballaden Snuff, hører vi bandets elementer fra 2004-albumet Vol 3. Og spesielt fra bandet Stone Sour, hvor gitarist James Root og Corey Taylor hører til. Kanskje en fortsettelse av Stone Sour-hiten Through Glass?

Med dette albumet spytter Slipknot band som Linkin Park og Limp Bizkit i trynet, og skriker FUCK YOU

Thomas Sundstrøm

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.