Pete Doherty til Oslo

Pete Doherty til Oslo

Doherty er en av verdens mest omtalte musikere, og ga i mars ut sitt første soloalbum, Grace/Wasteland. Tidligere i sommer høstet han svært gode kritikker for sine opptredener på både Roskilde og Storåsfestivalen

– Konserten hans på Storåsfestivalen var en stor opplevelse, og Doherty strålte under hele konserten. Han er en avslappet entertainer med en stor personlighet, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Agency.

Gruppa Babyshambles, som Doherty dannet etter The Libertines, har oppnådd stor suksess, både i hjemlandet og internasjonalt. Deres siste album, Shotter´s Nation fikk god omtale hos Panorama da den kom i slutten av 2007.

Men 6. desember har Oslo-publikumet altså muligheten til å se soloartisten Pete Doherty – like kjent for kanselleringer og sitt forhold til heroin og supermodeller som for låtene på Grace/Wasteland.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.