Scroll To Top

Norsk musikkdugnad for Haiti

Søndag 24. januar mobiliseres det til konsert på Rockefeller i Oslo, der en rekke artister og band spiller til inntekt for ofrene etter jordskjelvet i Haiti. Pengene går til å støtte arbeidet Røde Kors og Kirkens Nødhjelp gjør i kriseområdet.

Aksjonsgruppen bak initiativet består av filmregissør Alexander Eik, Elin Aamodt i Gramart, Anita Wisløff i Artistpartner, Runar Eggesvik i Musikkbyen Oslo, Terez Hollo Klausen i Cinenord, Christian Schøyen i Live Nation og Anne Berentsen og Rannveig Lie i Kulturmeglerne. Du kan følge aksjonsgruppen på Facebook.

Om skribenten

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

kommentarer