Norsk musikkdugnad for Haiti

Norsk musikkdugnad for Haiti

Søndag 24. januar mobiliseres det til konsert på Rockefeller i Oslo, der en rekke artister og band spiller til inntekt for ofrene etter jordskjelvet i Haiti. Pengene går til å støtte arbeidet Røde Kors og Kirkens Nødhjelp gjør i kriseområdet.

Aksjonsgruppen bak initiativet består av filmregissør Alexander Eik, Elin Aamodt i Gramart, Anita Wisløff i Artistpartner, Runar Eggesvik i Musikkbyen Oslo, Terez Hollo Klausen i Cinenord, Christian Schøyen i Live Nation og Anne Berentsen og Rannveig Lie i Kulturmeglerne. Du kan følge aksjonsgruppen på Facebook.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.