Scroll To Top

Ny låt fra Airbourne

Artister: Sjangre: , , ,

Kvartetten gjorde fortjent stor suksess med sin debutplate, Runnin’ Wild for et par år siden og mange omtalte den som plata som AC/DC ville ha laget om de hadde vært unge i dag. Inspirasjonen er ikke til å ta feil av om du noen gang har spilt luftgitar til Angus Young.

Bandet kommer forøvrig til Norge den 15. mars og skal noe overraskende spille på “lille” John Dee i Oslo. Sist bandet var i landet var som support for Motörhead i Oslo Spektrum i desember 2008, men denne gangen kommer australierne alene for å trigge flere til å ta opp utøvelsen av luftgitar.

Om skribenten

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsmedarbeider på NTNU. Har vært vokalist i det ganske ambisjonsløse hardrockbandet Rebolt. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

kommentarer