Scroll To Top

Nytt album fra The Gaslight Anthem

Foto: Nigel Crane

Albumet skal være klart for utgivelse i juni i år og vil få tittelen American Slang. Albumet spilles inn i studioet The Magic Shop i New York og vil bli produsert av Ted Hutt (originalmedlem i Flogging Molly), som også produserte bandets forrige album, The ’59 Sound (2008). Et album som forøvrig fikk mye skryt her på Panorama og som bidro til å gjøre verden godt kjent med gjengen fra New Jersey. Plata dro også med seg en haug med priser med på lasset.

The Gaslight Anthem spiller hyggelig nok på Øyafestivalen i august.

Mer om kvartetten her:
Offisiell hjemmeside
Myspace

Om skribenten

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsmedarbeider på NTNU. Har vært vokalist i det ganske ambisjonsløse hardrockbandet Rebolt. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

kommentarer