Three Thumbs Up! – Fire tomler opp!

Three Thumbs Up! – Fire tomler opp!

Gutta i The Goo Men er fortsatt i feststemning og vel så det på bandets tredje album og leverer solide og riffbaserte rocklåter som om verden har stått stille siden 1966. Amerikansk orgeldrevet garagerock med sterk påvirkning fra soul og rhythm-n- blues er fremdeles på menyen og det hele blir servert stilsikkert og med et smil- det siste et kunststykke i seg selv da det meste av det som blir utgitt i dag blir presentert med overdreven selvhøytidelighet.

Men det er dessverre spor av smårusk i maskineriet å spore på Three Thumbs Up!Tredjealbumet mangler de helt store høydepunktene som florerte på debuten Shakey! Shakey!(2006) og den sterke oppfølgeren Making Love In Tight Spaces (2007). Samtidig mangler det litt variasjon i takt og tone, noe som gjør platen en smule monoton. I tillegg mangler de det lille ekstra i låtutvalget som kunne hevet platen opp på femmernivå.

Det er likevel mye fint å skrive om både The Goo Men og Three Thumbs Up!. De leverer fremdeles festmusikk, som på det knalle åpnngssporet Good To Me, samt Contract Killer, Sex Ends With X og Losing It. De er ikke akkurat nytenkende, men har et lydbilde som fenger og en sprudlende spilleglede som nok best tar seg ut i et lite og svett konsertlokale. Men det fungerer godt på plate, også, selv om jeg har hørt de bedre på tidligere utgivelser.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.