Catch The Music – Bob bob

Catch The Music – Bob bob

Debutalbumet Let It Last var en grei og likandes samling låter i skjæringspunktet mellom klassisk pop og countryrock og oppfølgeren Catch The Music fraviker ikke nevneverdig fra denne musikalske formelen. Det er flinkt og proft, og frontfigur, låtskriver og sanger Ronny Stenberg gjør seg sjelden bort.

Det hele oppleves som trivelig og de som engang fikk godfot av norske Contenders vil i grunnen finne mye å glede seg over på Catch The Music. Men hvor Stein Kulseth og Co. leverte den ene gromlåten etter den andre, er det beklagelig å måtte meddele at det er betydelig lengre mellom de helt store låtene på Bob Haleys vanskelige andreplate. Det blir riktignok aldri direkte kjedelig, men det er lite nytt og spennende verken i låtskrivingen eller arrangementene som kan heve låtene det lille ekstra og som kan fange lytterens interesse.

De kan utvilsomt traktere sine instrumenter som i all hovedsak baserer seg på gitar bass og trommer. Innslagene med steelgitar, banjo og fele liver opp en del og bryter det litt for tradisjonelle lydbildet og skaper fin flyt her og der og det er vel og bra. Problemet er likevel den noe ujevne låtkvaliteten. Låtene flyter litt for lett inn i hverandre og er vanskelig å skille i fra hverandre. I tillegg sitter ikke refrengene slik de helst bør og gjør dermed sitt til at det sjelden helt tar av. Sund i grunnen. For Bob Haley har absolutt potensiale. Alt dette gjør at de kommer svakere ut enn på debuten.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.