Feels Like California – Mangler særpreg

Feels Like California – Mangler særpreg

Mark Huff har holdt på i noen år uten at han kan sies å ha nådd det helt store gjennombruddet verken her i landet eller i det store utland. Men ryktene har gått om en ”up and coming” artist med mye på hjertet og evnen til å formidle dette. Og etter kritikkene av hans to første utgivelser Skeleton Faith(1999) og spesielt Gravity (2007) å dømme har denne forholdsvis unge sangeren og låtskriveren mye å by på.

Og det har han for så vidt. Nashvillebeboeren, med røtter i Las Vegas, skriver gode tekster om det som er verdt å skrive om (les: kjærlighet eller mangelen på sådan) og skriver helt greie låter, men det skorter en del på formidlingen. Låtene er sjelden over gjennomsnittet interessante og beveger seg sjelden utover allerede godt opptråkkede musikalske stier som artister som Ryan Adams og andre rockere med et countryhjerte har gjor adskillig bedre før. Best er Mark Huff på låter som Only Birds Are Free med et fint refreng, Roll Me Under med sitt Stones-temperament og Change Your Name som har en fin melodiflyt.

Stemmen er likevel det store ankepunktet. Flat, pregløs og upersonlig og som aldri helt klarer å få lytteren engasjert.
Helt ueffen er Feels Like California ikke. Litt mer fyrverkeri og personlig særpreg hadde likevel ikke akkurat skadet.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.