Kortvarig kick

Kortvarig kick

Den første låta vi får høre siden superalbumet Lost In Tartarus (2013) faller ikke mye av stien Shevils allerede har lagt seg på. Mye skulle skjedd på et år om deres groovy form for hardcore og sans for drama hadde forsvunnet i løse lufta og blitt erstattet av kassegitar og kjærlighetsfull patos. Nei, her er det rett på sak og rockefoten får kjørt seg denne gangen også. Shivers er nok et lite stykke bak de aller beste fra yatzy-albumet fra i fjor, men ville glidd ubemerket inn som et godt albumspor. Låta er drivende og velfungerende som et Shevils-spor, men føles en anelse anmasende sånn for seg selv.

Problemet med å slippe en singel nå i august, er at det neste albumet ikke er planlagt sluppet før til våren. En EP hadde vært mye mer interessant å forholde seg til og hadde gitt litt mer indikasjon på om Shevils planlegger å utvikle soundet sitt. Vi som er tørste på mer får et forholdsvis kortvarig kick på denne måten, men det er selvsagt bedre enn ingenting.

PS! Det er lov å slippe plata tidligere enn planlagt.

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Én kommentar til «Kortvarig kick»

Kommentarer er stengt.