Spice – Stopp nå, vær så snill!

Spice – Stopp nå, vær så snill!

Jeg har ikke MTV, som jeg ser som den eneste forklaringen på at disse ungjentene selger så inn i skauen mye plater om dagen! Sexy videoredigering må ha en sammenheng med at dette har slått så til de grader an! Jeg mener; tre strake nr. 1-singler i England??? Sist det skjedde var i 1984, hvor Frankie Goes To Hollywood slo alle tidligere rekorder, og nå Spice Girls…? SPICE GIRLS???? Skjerpings, folkens!

Frankie hadde ihvertfall etpar-tre spreke låter på sin debut-plate, men det viste seg allikevel kjapt at de også bare skulle være ordinære døgnfluer når alt kom til alt. Spice Girls her har kanskje utseendet med seg, men utover det så har de ikke mye interressant å tilføre musikkmarkedet.
Den første hit’en deres, Wannabe, er noe av det værste som har toppet listene siden Rednex’ Cotton Eye Joe, de to andre singlene er totalt uinterressante, og resten av albumet mangler fullstendig identitet!

Spice består av én grusom låt (Wannabe ), samt ni av sorten inn-det-ene-øret-og-ut-det-andre ! Ikke nødvendigvis så uendelig mye verre enn alt annet som klatrer på listene, men bare så sinnsykt kjedelig! Spar pengene, gutter og jenter; dette trenger dere ikke kaste bort flere kroner på! Jentene har nok på kontoen allerede, og de kan trygt hvile leeenge på suksessen, for de vil utvilsomt bli glemt allerede i morgen!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.