Egyptology – By the rivers of Babylon…

Egyptology – By the rivers of Babylon…

Karl Wallinger er fremdeles en glimrende låtsnekrer, noe han forsåvidt ikke trenger å bevise for oss, da vi allerede har god erfaring med hans tidligere materiale. World Party serverer oss også denne gang et knippe smekre låter i grenselandet mellom pop og rock, og de har saktens fornyet seg i enkelte arrangementer som smaker særlig godt. Vanity Fair, Hercules og Rolling Off A Log er gode eksempler på det.

Allikevel er det nesten umulig å påstå at alt World Party foretar seg er originalt. Samtidig er det liksom mer enn Karls briller som minner om John Lennon…! Resultatet er på tross av likheter med seg selv(!) og andre akseptabelt – ja, nesten en fornøyelse, fordi det er få artister idag som leverer produkter i samme musikalske område. Skal vi trekke linjer, er Lenny Kravitz et av de første navnene vi møter på linen hvor World Party er midtpunkt.

Egyptology er en fin samling bestående av 15 koselige låter som glir enkelt og lett inn…! Forhåpentligvis blir de der en stund fremover!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.