Restless Heart – Ougghh…!

Restless Heart – Ougghh…!

Den nye bassisten Glenn Hughes var en mye bedre vokalist, og for meg har David Coverdale bare framstått som en overkåt bilselger uten snev av musikalske talenter. Whitesnake het bandet Coverdale hadde suksess med etter at Deep Purple la inn årene i 1976. De solgte i bøtter og spann, helt ufortjent selvsagt, og David Coverdale var for en stakket stund alle tenåringsjenter store drømmeobjekt, helt ufortjent dette også.

Nå er han/de pinadø tilbake igjen med nytt album; Restless Heart. Og i likhet med stort sett alle de andre platene til Whitesnake, høres denne også for jævlig ut. Mer er det rett og slett ikke å si om saken!

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.