The Last Dreamer – Grei nok sommermusikk

The Last Dreamer – Grei nok sommermusikk

Og som med The Last James er det pop/rock med klare britiske aner det er snakk om. The Last Dreamer består av tolv til tider svært så fengende popbaserte låter, hvor Grapefruits og singelvalget If I had The Choice er de klart beste. Ankepunktene er at det hele høres noe stillestående ut til tider og det hele er litt kjedelig arrangert. Videre er den engelske uttalen til Haakon Ellingsen direkte dårlig.

Det hele er produsert og arrangert av Lars Lillo-Stenberg som også er med og korer. Ellers dukker Per Vestaby og Lasse Hafreager opp. Konklusjon: Jeg har en følelse av at albumet taper seg når sommeren tar slutt. For dette er ok sommerpop, men intet mer!

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.