Are You Jimmy Ray? – Tilbake til fremtiden!

Are You Jimmy Ray? – Tilbake til fremtiden!

Jeg skal være så pass grei med Jimmy Ray, at jeg ikke tar for meg en mer inngående analyse av teksten i låten, det kunne fort blitt pinlig for ham. Men at det her er produsert en låt som lett fenger, det skal han få, men det er også det eneste. Han prøver å mikse sammen salgbar 90-talls pop, med et minimalt lite snev av røff 50-talls rock’n’roll, og lykkes delvis. Produksjonsmessig er dette enkelt og billig, men at singelen kan komme til å selge gull for det, skal jeg ikke helt avskrive.

Låten fenger i bilen og kommer trolig til å bli en radiohit, men om Jimmy får en lang karriere, det tviler jeg på.

Pål Endre Eriksen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.