Hurricane #1 – Lovende debut!

Hurricane #1 – Lovende debut!

Komposisjonene er fulladet med tøffe gitarriff og røffe arrangementer. Vokalen er kanskje mer typisk britpop, men likefult passende. De selvtitulerte debutalbumet Hurricane #1 er en av de sterkeste søknadene som er avlevert for å redde sjangerens fremtid.

Et par klassiske singelkutt, med lekre Step Into My World i spissen, lover en lys framtid for bandet som har som mål å overgå Oasis i popularitet. Spør du meg, burde de allerede ha inntatt denne posisjonen ved dette albumet, da det overgår det meste Oasis-gutta har gjort på den britiske musikkscenen. Sett under ett er ikke dette direkte nyskapende kanskje, men du verden så overbevisende! Ihvertfall er Hurricane#1 en lovende debut fra et spennende band!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.