My Body The Hand Grenade – Et dokument…

My Body The Hand Grenade – Et dokument…

Hole blir ofte fremstilt som et av de villeste bandene på nittitallet, særlig med tanke på at her spiller kvinner hovedrollene! Hole startet som et kjellerband i Los Angeles på slutten av åttitallet, og presenterer på My Body The Hand Grenade låter som spenner fra denne perioden og fram til i dag. Det er allikevel ikke snakk om en Greatest Hits eller Greatest Misses, men er snarere et dokument over hva bandet har skapt; låter innspilt til MTV Unplugged via rene liveinnspilinger.

Albumet åpner bra med tunge låter med skikkelige gitarriff. på visse partier kan man trekke paraleller til band som Black Sabbath. På vokal er Courtney Love akkurat så sleazy som man kan forvente! Det er jevnt over et bra nivå på denne skiva, men tre MTV Unplugged etter hverandre synes jeg blir litt for mye på én gang.

Hole er visstnok i gang med et nytt studioalbum, og etter sigende skal det være starten på en ny era for dem. Dermed blir My Body The Hand Grenade et dokument som beskriver en epoke som er over, før den kommende plata skal bli inngangen på den nye! Det skal uansett bli spennende og se hvilken retning Courtney trekker bandet sitt med seg herfra!

Tryggve Tønneberg

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.