Alone – Nye countrytakter!

Alone – Nye countrytakter!

Hans første soloplate har fått tittelen Alone, og er produsert av David Kahne, som tidligere har gjort jobber for band som Sublime, Fishbone og The Bangles. Milevis fra Bill Monroe og Hank Williams altså. Greg Garing har i de siste årene blitt influert av artister som P.J. Harvey og Nine Inch Nails, og denne interessen for moderne rock finnes det mange eksempler av på dette albumet.

Her mikses nemlig Garings country – og bluegrass-påvirkning med trommelooper og samplinger. Og stort sett fungerer det hele. Greg Garing er en god låtskriver og blandingen av country og et mer moderne og tidsriktig lydbilde er spennende. Det hele hadde kanskje blitt enda mer spennende hvis han viet loopene og samplingene større plass. For i det store og hele er Alone ikke blitt noe annet enn et tradisjonelt countryrockalbum.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.