Get Togehther – Countrysløret ødelegger!

Get Togehther – Countrysløret ødelegger!

Get Together serveres det egenprodusert stoff samt coverversjoner av kjente låter. Det hele starter med radiohiten Love Will Come To Your Door (Hoel/Finnigan/Nygård). Denne er nynnbar og har faktisk mange stilarter i seg; en kvikk ballade som både inneholder pop og country. Denne låta blir nok «alle» mødres favoritt dette året fra tromsøværingene! Småfengende, mens jeg allerede er lei den! Sweet Dreams (Are Made Of This) er en udødelig Eurythmics-klassiker. Her blir den ikledd et countryslør som bidrar sterkt til å ødelegge denne fantastiske bra låta. Beste vaksinen mot lidelsen er å sette på originalversjonen umiddelbart!

Det er ikke bare negativt å si om denne platen; I Don`t Have Faith In Faith er et fengende spor skrevet av Hoel/Finnigan, mens I`m A Believer er en artig versjon av Neil Diamond`s gamle låt. Dette svinger og går helt klart an til hverdags! Sacred Ground er en typisk Steinar Albrigtsen-låt; først og fremst country, men det hele er svært musikalsk og tildels behagelig. Enkelte sitter nok og koser seg til dette (les;våre mødre og resten av «syklubben»).Det samme kan sies om Airport Song. Det er nettopp på denne typen låter Steinar Albrigtsen kommer til sin rett, og det er her han bør holde seg!

Gutta har nok hatt det artig sammen i studio under innspillingen av denne platen. Fever er en glalåt som avslutter albumet som totalt sett blir noe ujevnt. Hovedinntrykket er faktisk at de egenproduserte tingene er best. «Countrysounden» på coverlåtene ødelegger mye! Ergo – noe bra og noe dårlig, så en treer er greit betalt.

«Mamma, jeg vet at du liker dette. Derfor skal du få denne til jul!».

Thomas Andrésen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.