The Best – Solid R&B!

The Best – Solid R&B!

Esther, Kelle og Vernie er tre fantastisk vakre damer med gode, fyldige soul-stemmer, og de etablerte seg fort som en av Englands ledende R&B-trioer. I løpet av deres korte, men suksessrike karriere, har jentene klart å produsere tre CD’er og hele elleve Top 10 hits, men det var først i mai i år de endelig klarte å få førsteplassen i England med låten I Wanna Be The Only One. Låten ble også en stor hit i Norge, og det var vel med denne de fikk det endelige store norske gjennombruddet sitt.

At jentene har produsert så mange hitlåter i løpet av så kort tid er ikke noen tilfeldighet. Materialet deres er godt, og vi får mange R&B godbiter på dette albumet. Låter som Just A Step From Heaven, Someday, Don’t You Love Me, og deres nye singel, Angel Of Mine er med på å gi Eternal det kvalitetsstempelet de fortjener. Den sistnevnte låten er i disse dager på vei til å bli trioen sin tolvte Top 10 hit, og høres hyppig på radiostasjoner her hjemme også.

Noen, inklusiv meg selv, reagerte nok litt på at trioen gav ut The Best allerede nå, men jeg kan med litt humor sitere Eternal selv, som sier angående dette: «….dessuten, hadde vi ventet stort lengre hadde de ikke fått plass til alt på en CD», kanskje jentene har rett?

Foruten et par av de 17 låtene er dette god R&B soul, og liker du sjangeren er dette et trygt kjøp til CD-samlingen din. Tittelen kan anbefales.

Pål Endre Eriksen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.