Angelite/Cloudbuster – Anyone out there…?!?

Angelite/Cloudbuster – Anyone out there…?!?

Det påstås at de har oppdaget noen av teoriene til en viss herr Wilhelm Reich, og hans arbeid med den sagnomsuste «Cloudbuster» – en maskin konstruert for å skape regn, men som katastrofalt nok skremte bort alle UFO’ene som besøkte oss jordboere…! Vel, det sier kanskje ikke så rent lite, men sikkert er det at musikalsk blir dette en helt annen historie, da Hedge Hog virker litt mer sikre i sin blanding av pop og rock.

Bandet har videreført sin musikalske greie fra forårets EP med låter som Riot Shields, Stay og Temporary Feel-Godd. På meg virker det til tider en anelse masete og monotont, men de glimter også til med progressive gitarer innimellom. Og det er nettopp dét som gjør det hele litt tragisk; det høres ut som om dette virkelig er i ferd med å ta av, men så daler det bare tilbake i det trege og monotone lydbildet som ikke blir så forferdelig spennende. Men bevares, det vil nok duge for mange som liker denslags…!

Tryggve Tønneberg

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.