Scroll To Top

Struttin’ Our Stuff – La festen begynne!

Artister: Sjangre: ,
Karakter

Albumet inneholder tolv spor med basis i rhythm’n’blues, boogie-woogie (slik det låt engang på 20- eller 30-tallet), jitterburg og mer tradisjonell blues som gjør seg utmerket på et vellykket vorspiel.

Stjernelaget består av bl.a. Eric Clapton, Albert Lee (Everly Brothers, Clapton, Emmylou Harris), Georgie Fame, Gary Brooker (Procol Harum), Paul Carrack (Ace, Squeeze, Mike & The Mechanics) og Garaint Watkins (Nick Lowe, Balham Alligators). Den gamle Stones-bassisten Wyman synger selv på fire av låtene, noe som faktisk låter bedre enn fryktet! Jeg må likevel si at det låter betraktelig bedre når Beverly Skeete, Georgie Fame og Paul Carrack overtar mikrofonen.

Struttin’ Our Stuff består av en blanding av egenkomponerte sanger og gode coverversjoner som I’m Mad, Down In The Bottom (Howlin’ Wolf). Sistnevnte med et sugende munnspill fra Geoff Broad og glimrende vokal av Geraint Watkins. På Tobacco Road gjør Paul Carrack en like glimrende innsats!

Om skribenten

Dagfinn Bergesen

kommentarer