Vinterkropp – Koselig, men mest for voksne!

Vinterkropp – Koselig, men mest for voksne!

På Vinterkropp fremfører Maj Britt Ove Røsbaks dikt (forøvrig ispedd mye erotikk og romantikk) som er tonesatt av ringreven Geir Holmsen. Kombinasjonen er bortimot så perfekt som den kan bli, og ved hjelp av storheter som Anneli Drecker i koret, Truls Mørk på cello og Paolo Vinaccio på trommer og perkusjon kan det nesten ikke gå galt! Det gjør det ikke heller, men jeg tviler likevel litt på at dette materialet kan nå ut til de store massene.

Men, det gjør nødvendigvis ikke så mye for Maj Britt & co. Jeg kan tenke meg at de tar seg til takke med en liten, men trofast tilhørerskare som vet å nyte en hyggelig stund med Vinterkropp surrende i bakgrunnen. Dette er nemlig en en fin plate i vintermørket. Kanskje først og fremst en «koseplate» som passer aller best som et alternativ til TV-apparatet en rolig lørdagskveld.

Det er likevel en overhengende fare at dette rett og slett blir for koselig for folk flest, er jeg redd for. Vinterkropp er på den annen side ingen plate som skal tas frem i tide og utide, men kun plasseres i CD-spilleren i utvalgte stunder.

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.